Spaar mee voor de toekomst van Irak

Donatiebussen

Wilt u op een vrijblijvende manier bijdragen aan de toekomst van onze weeskinderen in Irak? Dan is een donatiebus van Al-Ayn wat voor u. De donatiebus krijgt u gratis thuisgestuurd, waardoor u makkelijk mee kunt sparen vanuit België. Eigenlijk werkt het net als een spaarpot, alleen spaart u dan voor de weeskinderen in Irak. Spaar bijvoorbeeld mee met uw gezin, sportvereniging of bedrijf. Zo helpen we samen onze weeskinderen aan een toekomst!

 

Vrijblijvend, makkelijk en transparant

We proberen het zo makkelijk mogelijk te maken voor u om een donatiebus in uw bezit te krijgen. Daarom kunt u de donatiebus gratis bestellen en thuis laten bezorgen of ophalen bij één van onze vertegenwoordigers. Na zes maanden maken we met u een afspraak om de donatiebus weer op te halen, maar u kunt de bus ook weer afleveren bij onze vertegenwoordigers of gratis opsturen als een pakketje.

Na vier maanden legen wij de donatiebus en tellen wij het bedrag dat u heeft gespaard voor onze weeskinderen. Hier krijgt u vervolgens een kwitantie van en om te garanderen dat alles transparant verloopt leggen wij de telling op video vast.

Stichting Al-Ayn kijkt vervolgens waar uw donatie het hardste nodig is en zorgt voor nieuwe hoop voor de kinderen in Irak. Op een laagdrempelige en eerlijke manier kunt u dus met uw kleingeld echt levens veranderen. Vraag de donatiebus vandaag nog aan!

Hoe kom ik aan een donatiebus?

Er zijn drie manieren om aan een donatiebus te komen:

  1. Laten thuisbezorgen. Wilt u een donatiebus laten thuisbezorgen? Als u het onderstaande formulier invult krijgt u gratis een donatiebus thuisgestuurd. Als u de donatiebus na ongeveer zes maanden weer wilt inleveren sturen we u een doos en retoursticker waarmee u gratis de donatiebus kunt retourneren. Het is hierbij ook mogelijk dat de bezorgdienst uw pakketje thuis komt ophalen voor verzending.
  2. Bij een vertegenwoordiger in de buurt. U kunt uw donatiebus ook ophalen bij één van onze vertegenwoordigers. Op de kaart kunt u zien waar onze vertegenwoordigers in Nederland zitten en hoe u diegene kan bereiken. U kunt dan samen afspreken waar en wanneer u de donatiebus kunt ophalen.
  3. Bij het hoofdkantoor. U kunt ook een donatiebus ophalen bij het hoofdkantoor in Anderlecht – Brussel. U kunt ons bellen of appen om af te spreken wanneer u de donatiebus op komt halen.

Meer weten? Download hieronder de bijbehorende folder.

Download folder Download folder

Hoe kom ik aan een donatiebus?

Laten thuisbezorgen

Wilt u een donatiebus laten thuisbezorgen? Als u het onderstaande formulier invult krijgt u gratis een donatiebus thuisgestuurd. Als u de donatiebus na ongeveer zes maanden weer wilt inleveren sturen we u een doos en retoursticker waarmee u gratis de donatiebus kunt retourneren. Het is hierbij ook mogelijk dat de bezorgdienst uw pakketje thuis komt ophalen voor verzending.

Een vertegenwoordiger in de buurt

U kunt uw donatiebus ook ophalen bij één van onze vertegenwoordigers. Op de kaart kunt u zien waar onze vertegenwoordigers in Nederland zitten en hoe u diegene kan bereiken. U kunt dan samen afspreken waar en wanneer u de donatiebus kunt ophalen.

Bij het hoofdkantoor

U kunt ook een donatiebus ophalen bij het hoofdkantoor in Rijswijk. U kunt ons bellen of appen om af te spreken wanneer u de donatiebus op komt halen.

Meer weten? Download hieronder de bijbehorende folder.

Donatiebussen

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Welkom bij Stichting Al-Ayn België / Bienvenue sur Fondation Al-Ayn France

Nederlandse website

Nederlands
Nederlands