Webinars Kindsponsoring: Vandaag begint hun toekomst

Normaal gesproken zouden we wij nu evenementen organiseren in heel Nederland, waarin wij vertellen wat wij doen voor onze weeskinderen en waarin u de mogelijkheid zou hebben om Al-Ayn echt te leren kennen. Helaas kan dit vanwege het coronavirus niet. Toch willen we graag met u samen komen deze weken. Daarom bieden we de aankomende drie weken een aantal webinars aan, zowel in het Nederlands, als het Arabisch. De eerste webinars zullen aankomende vrijdag en zaterdag al plaatsvinden.

Ramadan staat in het teken van kindsponsoring!

De webinars staan in het teken van één van onze meest bijzondere manieren van doneren: kindsponsoring. Bij Al-Ayn heeft u de mogelijkheid om een kind volledig of gedeeltelijk te sponsoren. Dit betekent dat u echt gekoppeld wordt aan één van onze weeskinderen. U krijgt informatie van het kind zoals woonplaats, gezondheid en leefomstandigheden, maar het kind krijgt ook te horen wie hem of haar sponsort. Het idee dat iemand, ook al is het op afstand, naar ze omkijkt geeft de kinderen echt een psychologische boost. Een kind sponsoren kan al voor iets meer dan €2,- per dag en hiermee zorgt u dat een kind volledig voorzien wordt in zijn of haar onderhoud.

Lees meer Lees meer

Webinar 22 en 23 mei: Een sponsor aan het woord

Aankomende vrijdag en zaterdag willen we nog één keer samenkomen om te vertellen over kindsponsoring. Tijdens deze laatste webinars laten we één van onze sponsoren aan het woord. Wat weet hij van zijn sponsorkind en hoe is het om bij te dragen aan de toekomst van een kind in Irak?

Ik wil graag de webinar volgen! 

U kunt de webinar vrijdag 19:00uur in het Nederlands volgen en Zaterdag 19:00uur in het Arabisch. Als u op de link klikt verschijnt er een wachtscherm en wordt u vervolgens om 19:00uur vanzelf toegelaten.

Klik op vrijdag 22 mei om 19:00uur op deze link als u op de Nederlandse webinar wilt volgen:
https://us02web.zoom.us/j/87491965261

Klik op zaterdag 23 mei om 19:00uur op deze link als u de Arabische webinar wilt volgen:
https://us02web.zoom.us/j/85946360385

Hoe werkt Zoom?

Om de webinar bij te wonen kunt u de Zoom-app gebruiken, maar dat hoeft niet. Als u klikt op één van de bovenstaande buttons start Zoom vanzelf in uw browser en kunt u de webinar direct bijwonen.

Wanneer zijn de andere webinars?

Zoals gezegd zullen we aankomende weken meerdere webinars verzorgen. Tijdens de webinars laten we telkens weer iemand anders aan het woor. We bespreken ervaringen van sponsoren, maar we kijken ook naar de psychologische effecten van kindsponsoring.

De andere webinars zullen plaatsvinden op:

Vrijdag 22 Mei (Nederlands)
Zaterdag 23 Mei (Arabaisch)

Welkom bij Stichting Al-Ayn België / Bienvenue sur Fondation Al-Ayn France

Nederlandse website

Nederlands
Nederlands