Ook vanuit Nederland kunt u helpen

Word vrijwilliger!

De oorlogen uit het verleden zijn nog steeds van grote invloed op de leefomstandigheden in Irak. Elke dag raken Irakese kinderen wees en duizenden kinderen kunnen onze hulp nog keihard gebruiken. Wilt u helpen? Vanuit België kunt u als vrijwilliger actief bijdragen aan de toekomst van weeskinderen in Irak. Bij Al-Ayn zij we altijd op zoek naar vrijwilligers. Stichting Al-Ayn is een onafhankelijke stichting, die als doel heeft weeskinderen in Irak te voorzien in hun levensbehoeften. Dit doen wij door middel van huisvesting, kleding, financiën, maar ook educatie en psychische hulp. Samen geven we deze kinderen een toekomst.

Wat doen onze vrijwilligers?

Als u besluit vrijwilliger te worden bij Al-Ayn kunt u verschillende dingen doen. Dagelijks helpen vrijwilligers ons met taken als flyeren, kleding en speelgoed inzamelen en donatiebussen ophalen. Daarnaast informeren onze vrijwilligers bezoekers van onze evenementen en helpen ze bij het organiseren hiervan.

Actuele vacatures

Wij hebben altijd vrijwilligers nodig, samen zorgen we ervoor dat nog meer weeskinderen in Irak de hulp krijgen die zij verdienen.

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Naast deze vacatures zijn wij altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen.

Wilt u vrijwilliger worden? Vul het contactformulier in en geef aan hoeveel uur per week u beschikbaar bent. Op basis daarvan kijken wij hoe u ons het beste zou kunnen helpen en nemen we contact met u op. Reageert u op een bepaalde vacature, vermeld dit dan in uw motivatie.

Wilt u meer weten? Download hieronder de bijbehorende folder.

Download folder Download folder

Contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

CV * 0 Bestand(en) toegevoegd

Welkom bij Stichting Al-Ayn België / Bienvenue sur Fondation Al-Ayn France

Nederlandse website

Nederlands
Nederlands