Sponsor een weeskind zij hebben uw hulp hard nodig

Help een kind in armoede

Stichting Al-Ayn helpt weeskinderen die in Irak in armoede leven aan een betere toekomst. Al-Ayn heeft een manier ontwikkeld om weeskinderen te ondersteunen: het sponsoren van een kind. U betaalt maandelijks een vast bedrag aan een weeskind van Al-Ayn. Wij bieden het kind de juiste hulp, door middel van kleding, financiële ondersteuning en medische hulp. Help ook een kind in armoede en verander hun leven!

 

Geef weeskinderen weer een kans

De weeskinderen in Irak hebben het zwaar. Door de oorlog leven ze vaak in grote armoede en onzekerheid. Elke dag raken Irakese kinderen wees en duizenden kinderen kunnen onze hulp nog keihard gebruiken. Wij geloven dat elk kind, ongeacht waar hij of zij geboren wordt een toekomst verdient. Want kinderen die de gruwelen van een oorlog mee gemaakt hebben en daardoor zelfs wees zijn geworden, verdienen alle zorg en aandacht die mogelijk is.

Het gehele bedrag dat u overmaakt, gaat naar het kind. We kijken per kind wat hij of zij op dit moment het hardste nodig heeft en hoe wij het kind kunnen helpen bij een betere toekomst. Bij Al-Ayn is het zeker dat uw geld goed terecht komt en dat het wordt ingezet om het leven van het kind structureel te veranderen.

Doneren Doneren

Hoe kunt u helpen?

Als u bij Al-Ayn besluit een kind te sponsoren, betekent dit echt dat u één specifiek kind sponsort. U ontvangt informatie over het kind en weet wat de omstandigheden van hem of haar zijn. Door middel van een contract, van minimaal één jaar, sponsort u een bedrag van €68 per maand (of betaal per kwartaal of jaar). De sponsoring loopt tot het achttiende levensjaar van het kind.

Met het maandelijkse bedrag voorziet u het kind in zijn of haar onderhoud. Juist omdat een sponsoring het leven van een weeskind zo drastisch kan veranderen werken wij met contracten en lange opzegtermijnen (4 maanden). U gaat echt een verbintenis aan met het kind en geeft het kind een beter leven!

– Sponsoren omschrijven het gevoel dat dit geeft ‘alsof je echt een kind adopteert’.

We zijn er nog lang niet

Stichting Al-Ayn heeft al zo’n 100.000 kinderen geholpen en momenteel helpen we 60.000 weeskinderen aan een betere toekomst. Ondanks dat we al zoveel weeskinderen hebben kunnen helpen zijn we er nog lang niet. Elke dag komen er nog weeskinderen bij en er heerst nog veel armoede in Irak. Uw hulp is hard nodig! Sponsor een kind en geef ze weer een toekomst.

Welkom bij Stichting Al-Ayn België / Bienvenue sur Fondation Al-Ayn France

Nederlandse website

Nederlands
Nederlands