Sponsor een weeskind uit Irak. Help een kind in armoede

Geef weeskinderen in Irak een toekomst

Stichting Al-Ayn helpt weeskinderen die in Irak in armoede leven aan een betere toekomst. Irak kent een verleden van oorlogen, die de bevolking rechtstreeks in het hart trof en nog steeds is het land niet stabiel. Al-Ayn heeft een manier gevonden om weeskinderen in Irak te ondersteunen: het sponsoren van een kind. Maandelijks maakt u een vast bedrag over aan een weeskind van Al-Ayn. Met uw donatie geven wij een kind onder andere goede medische hulp en een financiële stabiliteit. Hiermee veranderen we hun leven, help kinderen in Irak!

 

Verander kinderlevens!

Stichting Al-Ayn is een onafhankelijke stichting, die als doel heeft weeskinderen in Irak te voorzien in hun levensbehoeften. Dit doen wij door middel van huisvesting, kleding, financiën, maar ook educatie en psychische hulp. Sinds de oprichting van Al-Ayn in 2006, hebben wij ongeveer 100.000 weeskinderen die in armoede leven geholpen. Op dit moment helpen wij zo’n 60.000 weeskinderen in Irak.

Daar zijn we trots op, maar helaas is het nog niet genoeg. De oorlogen uit het verleden zijn nog steeds van grote invloed op de leefomstandigheden in Irak. Elke dag raken Irakese kinderen wees en duizenden kinderen kunnen onze hulp nog keihard gebruiken. Wij geloven dat elk kind, ongeacht waar hij of zij geboren wordt een toekomst verdient. Het is tijd levens te veranderen. Helpt u mee?

Doneren Doneren

Samen helpen we Irakese weeskinderen

Als u bij Al-Ayn besluit een kind te sponsoren, betekent dit echt dat u één specifiek kind sponsort. U ontvangt informatie over het kind en weet wat de omstandigheden van hem of haar zijn. Door middel van een contract, van minimaal één jaar, sponsort u een bedrag van €68 per maand (of betaal per kwartaal of jaar). De sponsoring loopt tot het achttiende levensjaar van het kind.

Met het maandelijkse bedrag voorziet u het kind in zijn of haar onderhoud. Juist omdat een sponsoring het leven van een weeskind zo drastisch kan veranderen werken wij met contracten en lange opzegtermijnen (4 maanden). U gaat echt een verbintenis aan met het kind en geeft het kind een beter leven!

– Sponsoren omschrijven het gevoel dat dit geeft ‘alsof je echt een kind adopteert’.

Wat uw sponsoring doet

Met uw bijdrage bieden wij de kinderen in Irak structurele hulp. Dat heeft niet alleen financieel een enorme impact, maar ook mentaal. Na alle onzekerheden hebben de weeskinderen het gevoel dat er eindelijk weer iemand is die voor hen zorgt. Dit heeft een bewezen impact op de psyche van onze weeskinderen. Het is terug te zien in het psychisch herstel, maar ook op school presteren kinderen aantoonbaar beter als ze de zorg en zekerheid van uw sponsoring ervaren. Help de kinderen in Irak.

Welkom bij Stichting Al-Ayn België / Bienvenue sur Fondation Al-Ayn France

Nederlandse website

Nederlands
Nederlands