Samen bouwen aan
de
toekomst!

Ons doel

Tijdens de Ramadan willen wij samen met uw hulp bouwen aan de toekomst. Dat doen we door verder te bouwen aan onze ‘Lichtende Ster Instituten’. Ons doel? 12 Lichtende Ster Instituten realiseren! Deze instituten worden gebouwd op verschillende plekken in Irak en bieden een centraal punt voor medische- en psychische zorg, educatie en andere basisbehoeftes voor de regio waar zij zich bevinden. Met uw hulp kunnen deze instituten het verschil maken voor ruim 40.000 weeskinderen en hun families.

Een aandeel in de toekomst van Irak (Sadaqa Jariya)

Bouwt u mee aan de toekomst voor onze weeskinderen in Irak? Naast een donatie is het ook mogelijk om een aandeel te kopen voor onze weeskinderen. Voor €20,- doneert u een aandeel in de bouw van onze Lichtende Ster Instituten en met 23 aandelen (€600,-) kunnen wij een volledige vierkante meter van een gebouw realiseren.

Uw bijdrage zorgt ervoor dat kinderen psychologische en medische hulp krijgen, dat zij naar de tandarts kunnen, dat ze (extra) scholing kunnen krijgen, goede kleding, voedselpakketten en nog heel veel meer. De impact van de Lichtende Ster Instituten is en zorgt ervoor dat onze weeskinderen écht kunnen bouwen aan hun toekomst.

 

Bouwen aan de toekomst van Najaf

Najaf is één van de plaatsen waar wij op dit moment bezig zijn met de bouw van een instituut. In en rondom Najaf hebben veel oorlogen gewoed, nog dagelijks heeft dit invloed op de levens van Irakezen. De meest kwetsbare groep is de weeskinderen, zij leven vaak in armoede en hebben veel traumatische ervaringen meegemaakt. Met een bouwoppervlak van zo’n 6800 vierkante meter is dit één van grootste instituten die wij bouwen en daardoor kunnen wij extra veel hulp bieden aan onze weeskinderen. Als wij de bouw van het instituut in Najaf afronden kunnen wij naar verwachting direct 4300 kinderen helpen en in de toekomst nog veel meer.

 

 

Volg ons Volg ons

Welkom bij Stichting Al-Ayn België / Bienvenue sur Fondation Al-Ayn France

Nederlandse website

Nederlands
Nederlands