Maatregelen rondom COVID-19

Door COVID-19 zijn wij helaas genoodzaakt om tot en met 24 november een aantal maatregelen rondom onze dienstverlening te nemen. Wat dit precies betekent leggen we u graag uit in deze blog. 

Donatie pick-up gestaakt

In de afgelopen maanden zijn wij begonnen met een ophaalservice voor donaties in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Dit is een enorm succes geweest, waar heel veel gebruik van is gemaakt. Door de maatregelen zullen wij tot en met 24 november helaas de donatie pick-up moeten staken, maar wij gaan hier zo snel mogelijk weer mee door. Mocht u uw kleding, donatiebussen of een andere donatie alsnog nu willen doen dan kunt u:

  • Uw kleding in één van onze kledingcontainers doen.
  • Uw donatiebus per post retourneren. Vul hiervoor eerst het formulier op onze website in om een retourlabel te ontvangen.
  • Uw donatie online op de website doen.
  • Een bedrag naar keuze rechtstreeks over maken op rekeningnummer NL04INGB0006968525 t.n.v. Stichting Al-Ayn For Social Care. Mocht u voor een specifieke doneeroptie willen doneren, vermeld hierbij dan een doneercode.

Uitgifte kwitantie uitgesteld

Omdat wij zo transparant mogelijk te werk gaan ontvangt u na een donatie altijd een kwitantie die dient als ontvangstbewijs. Door de gevolgen van het coronavirus is het uitgeven van deze kwitanties tijdelijk uitgesteld. Mocht u een donatie doen of recent hebben gedaan, dan ontvangt u na 24 november alsnog uw kwitantie.

Geen ontvangst op het hoofdkantoor

Normaal gesproken bent u van harte welkom op ons hoofdkantoor om uw vragen te stellen of donaties in te leveren. Tot en met 24 november is dit helaas niet mogelijk. Wij vragen u uw donaties zoveel mogelijk online of door middel van een bankoverschrijving te doen. Mocht u vragen hebben dan blijven wij bereikbaar op +31 707370318 of u kunt ons mailen op info@alayn.be.

We hopen dat u onze weeskinderen blijft steunen

Wij doen er alles aan om de gevolgen van het coronavirus voor onze dienstverlening zo beperkt mogelijk te houden, zodat de focus blijft op wat het allerbelangrijkste is: Onze weeskinderen in Irak weer een toekomst geven!

Ik help ook mee! Ik help ook mee!

Welkom bij Stichting Al-Ayn België / Bienvenue sur Fondation Al-Ayn France

Nederlandse website

Nederlands
Nederlands