Het verhaal van Jaman

Al onze weeskinderen hebben een bijzonder verhaal en een goede reden waarom we ze moeten helpen. En het is heel erg belangrijk dat we ze helpen! In deze blog vertellen we u over Jaman en zijn familie.

Bouwen aan een veilig leven

Jaman werd wees toen zijn vader in 2011 stierf, een verdrietige gebeurtenis. Hij bleef samen met zijn moeder en kleine broertjes alleen achter. Samen met zijn moeder zorgt hij voor zijn broertjes. Dat is een hele uitdaging. Zijn jongste broertje is gehandicapt en kan daardoor niet goed lopen.

Stichting Al-Ayn ondersteunt het gezin met eten, kleding en financieel. Dankzij de inzet van donateurs, maar ook van Jaman en zijn moeder kan het gezin rondkomen. Maar als zij willen bouwen aan een veilig leven moet er wel iets drastisch veranderen, hun huis.

Helpt u Jaman? Helpt u Jaman?

Geef Jaman een leefbaar huis

De hete zomers en koude winters vormen een erge bedreiging voor het gezin. Hun huis verkeert in zeer slechte staat. De muren hebben gaten en het dak is niet waterdicht. Als het hard regent, staat er een laagje water in de woonkamer. Dit is geen leefbare situatie voor Jaman en zijn familie, zeker niet voor zijn gehandicapte broertje. Daarom moeten we nu handelen!

Met uw hulp kunnen we het huis waar Jaman in woont herbouwen. We kunnen het dak repareren, de gaten in de muren dichten en de kapotte ruiten vervangen. Help ons hun huis opbouwen. Laat uw hart spreken en maak hun winter warm! Doneer een raam (€45,-), 20 vierkante meter van een dak (€375,-) of 10 vierkante meter van een muur (€1175,-). Geef Jaman en zijn familie een warm, veilig en vooral leefbaar huis!

Doneer nu! Doneer nu!

Welkom bij Stichting Al-Ayn België / Bienvenue sur Fondation Al-Ayn France

Nederlandse website

Nederlands
Nederlands