Samen maken we
het verschil!

Wat gebeurt er met uw donatie?

Tijdens deze actie werken we gezamenlijk aan een groter doel. Uw donatie zal worden gebruikt om weeskinderen te kunnen voorzien van verschillende hulpmiddelen. Het bedrag dat u doneert komt in een aparte pot terecht die we zullen gebruiken voor verschillende doeleinden. Samen met alle andere donateurs kan u het verschil maken!

Wat doet Al-Ayn?

Alle weeskinderen die binnenkomen bij Stichting Al-Ayn krijgen de begeleiding die zij verdienen. We kijken per kind wat hij of zij op dit moment het hardste nodig heeft en hoe wij het kind kunnen helpen aan een nieuwe toekomst. Dat doen we heel zorgvuldig! We ondersteunen de kinderen en hun families op de volgende punten:

  • Financiën Denk aan een vast maandelijks bedrag, inboedel, apparatuur, kleding, huisvesting of het generen van een stabiel inkomen.
  • Gezondheid We zorgen voor goede en gezonde voeding, psychische- en medische zorg.
  • Scholing Denk aan zorgen dat zij naar school kunnen, bijles krijgen of naar een beroepsopleidingen gaan.
  • Ontspanning We werken aan uitstapjes en evenementen. Zo kunnen de kinderen écht weer even kind zijn.

Over stichting Al-Ayn

Stichting Al-Ayn is een onafhankelijke stichting, die als doel heeft weeskinderen in Irak te voorzien in hun levensbehoeften. Dit doen wij door middel van huisvesting, kleding, financiën, maar ook educatie en psychische hulp. Sinds de oprichting van Al-Ayn in 2006, hebben wij meer dan 135.000 weeskinderen die in armoede leven geholpen. Op dit moment helpen wij meer dan 75.000 weeskinderen in Irak.

Daar zijn we trots op, maar helaas is het nog niet genoeg. De oorlogen uit het verleden zijn nog steeds van grote invloed op de leefomstandigheden in Irak. Elke dag raken Irakese kinderen wees en duizenden kinderen kunnen onze hulp nog keihard gebruiken. Wij geloven dat elk kind, ongeacht waar hij of zij geboren wordt een toekomst verdient. Het is tijd levens te veranderen. Helpt u mee?

Welkom bij Stichting Al-Ayn België / Bienvenue sur Fondation Al-Ayn France

Nederlandse website

Nederlands
Nederlands