Een aandeel in de toekomst

Ons doel? 12 Lichtende Ster Instituten bouwen!

3 Lichtende Ster Instituten zijn ondertussen al gebouwd in Irak en deze instituten bewijzen hun waarde dagelijks. Het eerst gebouwde instituut in Bagdad heeft bijvoorbeeld al meer 17.000 weeskinderen geholpen bij psychische klachten. Wij willen nog meer weeskinderen helpen en daarom hebben wij nog 12 nieuwe instituten nodig. Deze worden momenteel gebouwd, maar om de gebouwen af te maken hebben we uw steun nodig.

Ons doel tijdens Ramadan is heel duidelijk: samen met alle andere landen waar Stichting Al-Ayn actief is willen wij zorgen dat er genoeg geld is om de instituten af te maken.

Doneer voor de toekomst van Irak (Sadaqa Jariya)

U kunt letterlijk een aandeel in de toekomst van onze weeskinderen hebben. Voor €18,- doneert u een aandeel in de bouw van onze Lichtende Ster Instituten en met 23 aandelen (€414,-) kunnen wij een volledige vierkante meter van een gebouw realiseren.

Uw bijdrage zorgt ervoor dat kinderen psychologische en medische hulp krijgen, dat zij naar de tandarts kunnen, dat ze (extra) scholing kunnen krijgen, goede kleding, voedselpakketten en nog heel veel meer. De impact van de Lichtende Ster Instituten is enorm voor Irak en het zorgt ervoor dat onze weeskinderen eindelijk kunnen dromen van een toekomst.

 

Volg ons tijdens Ramadan

Op Instagram en Facebook houden we u continu op de hoogte van de actie, we vertellen u meer over de Lichtende Ster Instituten en geven elke week een update van het aantal gedoneerde aandelen. Ook kunt u uzelf hieronder inschrijven voor de nieuwsbrief om altijd up-to-date te blijven over de ontwikkeling van Al-Ayn. Ondanks dat we dit jaar tijdens Ramadan niet samen kunnen zijn, hopen we op deze manier alsnog samen te zijn.

 

Volg ons Volg ons

Welkom bij Stichting Al-Ayn België / Bienvenue sur Fondation Al-Ayn France

Nederlandse website

Nederlands
Nederlands