Winteractie: Deel de warmte!

Doneer nu Doneer nu

In de koude wintermaanden zijn de straten leeg, maar de huizen vol. We vieren een nieuw jaar, we vieren elkaar en elkaars gezondheid. We zijn samen. Samen doen we spelletjes, samen genieten we van lekker eten en samen blikken we terug op een bijzonder jaar. En ondanks dat het winter is, voelt het als de warmste tijd van het jaar. Ook in Irak doet de winter haar intreden en worden de dagen kouder. Voor meer dan een miljoen weeskinderen is de winter wel koud. Al-Ayn doet er alles aan om dit te veranderen. U kunt helpen door letterlijk en figuurlijk warmte te doneren.

 

Deel de warmte!

U kunt helpen. Voor €15,- koopt u warme schoenen en handschoenen voor onze weeskinderen of doneer €25,- voor een winterjas en een muts. Samen zorgen wij ervoor dat zij niet in de kou staan.

Dit bedrag kunt u doneren door op onderstaande button te klikken en uw donatie online te doen of door het bedrag over te maken op IBAN NL04INGB0006968525, BIC INGBNL2A, T.N.V. Stichting Al-Ayn For Social Care. Vermeld hierbij de code: AYN-FEE. 

Doneer nu! Doneer nu!

Welkom bij Stichting Al-Ayn België / Bienvenue sur Fondation Al-Ayn France

Nederlandse website

Nederlands
Nederlands